Neem direct
contact op

ADMINISTRATIE

Administratie
De financiële administratie vormt de spil van uw onderneming. Een up-to-date administratie laat precies zien hoe de zaken ervoor staan. Op die manier kunnen we samen tijdig adviespunten signaleren. Bovendien is een goed bijgewerkte administratie belangrijk om te voldoen aan de wet- en regelgeving.

Real time inzicht
U kunt ervoor kiezen om zelf uw administratie (online) te verwerken in een boekhoudpakket of dat wij dat voor u verzorgen. Wij kunnen u via een veilige online omgeving ‘real time’ inzicht geven in uw financiële administratie en specifieke KPI’s. 

Uw administratie altijd up-to-date
Op deze manier heeft u altijd zicht op uw financiële situatie. Waar en wanneer u dat wilt. Uw administraties hoeven ook niet meer verzameld en per periode aangeleverd te worden. Dankzij onze mobiele app en digitale scan-en-herken software kan dit op elk moment van de dag. Uw administratie is voortaan altijd up-to-date. 

Digitaal koppelen van administraties
Onze administrateurs koppelen uw salarisadministratie direct aan uw financiële administratie. Op die manier hoeven er geen periodieke en handmatige mutaties meer verwerkt te worden. Mocht u er behoefte aan hebben, verwerken wij uw financiële administratie bij u op locatie. Wij komen graag een paar dagen per week of per maand bij u langs.

Onze dienstverlening

  • (volledig) verwerken van uw financiële administratie
  • opstellen van tussentijdse cijfers
  • zelf administreren op eigen financiële software met een meekijkfunctie voor uw adviseur
  • Koppelen van uw eigen software, zoals kassasysteem of webshop, middels innovatieve applicaties
Wij helpen, adviseren
en bieden oplossingen!